7 најдобри апликации за уредување на вашиот дом

Слични

Како да престанете да бидете сопруга која постојано се жали?

Како да престанете да бидете сопруга која постојано се...

Како и кога бебето почнува да го препознава своето име?

Како и кога бебето почнува да го препознава своето...

3 лесни начини за подобрување на исхраната на вашето куче

3 лесни начини за подобрување на исхраната на вашето...

Сподели

7 најдобри апликации за уредување на вашиот дом.

Ако сакате да ги развиете и подобрите вештините за внатрешен дизајн, тогаш само погледнете ги следните апликации.

Доколку поминувате низ период во кој сакате да го трансформирате вашиот дом, но ви недостига инспирација, за среќа на интернет секогаш постои спасоносно решение.

Следниве апликации за уредување на домот ќе ви бидат повеќе од корисни бидејќи ќе го претворат вашиот личен простор во најтопло и најудобно засолниште.

1. Redecor

Оваа апликација е идеално решение за оние кои сакаат да ги подобрат своите вештини за дизајнирање на ентериер во домот, но немаат идеја од каде да почнат. Redecor им помага на корисниците да се запознаат со различни стилови додека ги прошируваат своите хоризонти во однос на дизајнот на ентериер.

Redecor е достапна за iOS на Apple App Store и на на Google Play Store за Android.

2. Design Home

Design Home е уште една апликација која ги подобрува нашите вештини за внатрешен дизајн, истовремено обезбедувајќи соодветни повратни информации што им овозможуваат на своите корисници „да гласаат за своите омилени соби и простори преку жива и креативна заедница.

Дизајн Насловна е достапна на iOS на Apple App Store и во на на Google Play Store за Android.

3. Room Planner

Со Room Planner можете да дизајнирате и декорирате фотореалистични соби со парчиња вистински брендови. Сè доби вистински димензии од боите на ѕидовите до мебелот.

Room Planner е достапна на iOS на Apple App Store и во на на Google Play Store за Android.

4. Wayfair

Ова е една од најпопуларните апликации за уредување на домот со над 1,4 милиони прегледи и им овозможува на корисниците да купуваат, дизајнираат и визуелизираат нивниот дом декор, сето тоа на едно место. Апликацијата ги снима и артиклите што ги нарачувате за да знаете кога ќе пристигнат.

Waifair е достапна на iOS на Apple App Store и во на на Google Play Store за Android.

5. Houzz

Houzz им нуди на корисниците многу функции од претходните апликации и ја има потребната технологија за „откривање и купување работи директно од фотографиите на Houzz“.

Houzz е достапна на iOS на Apple App Store и во на на Google Play Store за Android

6. Home Design 3D

Со Home Design 3D можете да го дизајнирате вашиот простор токму онака како што сакате, со избирање на соодветни димензии на предметите и сите детали околу внатрешниот дизајн на вашиот дом.

Home Design 3D е достапен за iOS на Apple App Store и во на на Google Play Store за Android.

7. Decor Matters

Во Decor Matters можете да ги споделите вашите ставови и совети со други корисници на дизајн. Можете исто така да „создадете“ внатрешност и надворешност на вашиот дом, добивајќи ги најпаметните идеи и решенија.

Decor Matters е достапен на iOS во продавницата за апликации на Apple.

error: Content is protected !!