Дали имате две ДУПКИ на дното на грбот? Навистина е среќа, и еве зошто?

Слични

Заборавете на немирните ноќи и вртењето додека спиете

Заборавете на немирните ноќи и вртењето додека спиете. Водич за...

Најмоќниот чистач за организмот

Најмоќниот чистач за организмот. Традиционален рецепт за напиток кој ќе...

Дали е корисно да се пие кефир ноќе?

Дали е корисно да се пие кефир ноќе? Вистина или...

4 знаци кои откриваат вишок сол во телото

4 знаци кои откриваат вишок сол во телото. Самата сол...

Туна или лосос: што е поздраво?

Туна или лосос: што е поздраво? Прашање на денот! Зошто е...

Сподели

Дали имате две ДУПКИ на дното на грбот? Навистина е среќа, и еве зошто?

Многу луѓе мислат дека овие дупки се привлечни, и го добија името дупка на Венера кај жените, или на Аполон, ако се работи за маж.

Мажите веќе долго време ја потврдуваат атрактивноста на двете дупки на долниот дел од грбот на жената. Се верува дека се знак на убавина, алудирајќи на потеклото на нивното име од Венера, божицата на убавината. Научниците дури пресметаа дека тие додаваат 20 проценти од привлечноста на жените.

Здравствени придобивки?

Лекарите открија дека дупките во грбот, исто така, имаат вистински предности кога станува збор за здравјето.

Се испостави дека овие симпатични дупки се наоѓаат на раскрсницата на карличните коски. Тие укажуваат на добра циркулација на крвта и силно здравје, и кај жените и кај мажите.

Освен што овие жени се сметаат за најстраствени, тие обично раѓаат деца лесно, без тешкотии и компликации.

Дупките имаат врска со структурата на телото и структурата на коските. Нашите колкови имаат два шила свртени кон ‘рбетот и свиткани навнатре, и поради нивната положба, овие дупки се формираат веднаш над нив.

Исто така, се верува дека гордите „сопственици“ на овие дупки во грбот полесно доживуваат оргазми бидејќи половите органи им се подобро циркулирани.

Како добивате дупки?

За жал, не секој може да ги има овие дупки. И тие се добиваат исклучиво генетски.

error: Content is protected !!