Еве како да замислите желба и таа да ви се оствари

Слични

Откријте ги природните масла кои најдобро делуваат на нашата коса

Откријте ги природните масла кои најдобро делуваат на нашата...

Како може вашата коса секогаш да мириса убаво?

Како може вашата коса секогаш да мириса убаво? Нема ништо...

3-те најчести грешки кои предизвикуваат брчки околу очите

3-те најчести грешки кои предизвикуваат брчки околу очите. Грешките што...

6 намирници кои ќе го забрзаат растот на косата

6 намирници кои ќе го забрзаат растот на косата. Секоја...

5 дневни навики за спречување на сува кожа

5 дневни навики за спречување на сува кожа. Ја подобруваме...

Сподели

Многу е едноставно! Оние кои замислуваат желби на овој начин, знаат за што зборуваме.

Ние ќе ви ја откриеме тајната за тоа како функционира Законот за реализација на желбите: сè што човекот добил во животот, прво го замислил во неговиот мозок!

Сите слики за кои размислуваме се реализираат во нашите животи благодарение на Законот за реализација на желбите.

Се сеќавате на таа позната изрека: „Кои се твоите мисли, таков е твојот живот!“ Па, токму за тоа зборуваме!

Како правилно да се замисли желбата да се оствари?

Исполнувањето на желбата се заснова на вера. Ако верувате дека вашите желби ќе се остварат, тие ќе се остварат! Ако постои вера, тогаш се појавува енергија што ги трансформира мислите во реалност, иако не веднаш, но со текот на времето. Сè доаѓа по свое во твое време. Не во своето, туку во твоето!

Колку е покомплексна желбата, толку повеќе време е потребно за да се оствари желбата. На универзумот секогаш му треба време. Замислете што би се случило доколку секоја наша мисла се оствари веднаш

Често се случува да сакаме еден, но со ужас замислуваме што ќе се случи ако се случи спротивното. Така, „му даваме сила“ на овој наш страв да се оствари, а потоа се прашуваме зошто работите тргнаа наопаку. Стравувањата и сомнежите не збунуваат и мора да се ослободиме од нив!

Вие ја создавате вашата судбина!

Слободно проверете дали работи овој Закон за реализација на желбите. Вие ако навистина сакате нешто тривијално, малку ситни работи и почекајте … Дајте му шанса на универзумот. Опишете сè детално, почувствувајте ги своите емоции и сигурно ќе се изненадите кога ќе се оствари она што го посакувавте. И тогаш – само небото е граница!

error: Content is protected !!