Кетрин Хајгл: Не жалам што го оставив „Вовед во анатомија“

Слични

,,Жените и фотографијата” – Изложба која мора да ја посетите

Во чест на меѓународниот ден на жената, 8-ми Март,...

Најубавите цитати на влијателни жени низ историјата

Најубавите цитати на влијателни жени низ историјата. Сетете се на...

Сексот и градот доаѓа во декември! Погледнете ја најавата

Сексот и градот доаѓа во декември! Погледнете ја најавата HBO...

Сподели

Ако ја следевте серијата Вовед во анатомија од самиот почеток , сигурно се сеќавате на актерката Кетрин Хајгл, која во оваа серија ја играше д-р Изи Стивенс.

Хајгл реши да ја напушти оваа серија во 2010 година, кога нејзината популарност беше на својот врв.

– Јас навистина не жалам што ја напуштив серијата „Вовед во анатомија“ – ја направив вистинската работа за себе и за моето семејство – но жалам за зголемената драма што ја чувствував во тоа време – рече Кетрин и продолжи:

– Ако тогаш знаев нешто за медитација, или ако разговарав со терапевт или некој да ми помогне преку некој страв во кој бев потопена, мислам дека ќе бев помирна ако се приближев до границите што требаше да ги создадам со цел да напредувам – вели Хајголва .

Да се ​​потсетиме како Кетрин Хајгл е актерката д-р Изи Стивенс во серијата „Вовед во анатомија“:

– Секако жал ми е што не научив порано како подобро да управувам со својата вознемиреност. Живеејќи со покачено ниво на анксиозноста … создаде во мене одбранбеност и претпазливост под претпоставка дека луѓето се против мене. Оставив мојот ум да процвета без алатките за правилно управување со тимот – таа е искрена актерка, која сега работи на проектот „Firefly Lane“.

 

error: Content is protected !!