Ким Кардашијан се спротивстави на Кејти Прајс и Питер Андре во епскиот осакатен твит

Слични

Сподели

Во далечната 2009 година Ким Кардашијан се вртеше над британскиот гламурозен модел и нејзиниот тогашен хоби Питер Андре.

11-годишниот твит на Ким Кардашијан, кој тревожеше за Кети Прајс и Питер Андре, повторно се појави на Интернет.

Во далечната 2009 година Ким се најде во иста борба како и тогашната двојка за моќ и не можеше да ја задржи возбудата.

Ким, која сега има 40 години, во тоа време беше почетник во реално ТВ, со Keeping Up With the Kardashians само втора сезона.

Додека Кети и Питер се сметаа за хонорар на ТВ реалноста, се сретнаа на „Јас сум славна личност“ … Излезете од тука! и продолжија да го документираат нивниот брак, децата и сите мигови помеѓу камерите.

2009 Ким беше воодушевена кога ги виде Питер и Кејти во тело (Слика: Гети)

Двојката се раздели неколку месеци откако Кети ги виде (Слика: П.А.)

error: Content is protected !!