Кој сака до крајот на животот? Овие 3 хороскопски знаци секогаш имаат сериозни намери

Слични

Со што шармираат хороскопските знаци?

Со што шармираат хороскопските знаци? Некои припадници на Зодијакот имаат...

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на празниците

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на...

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот. Секој хороскопски знак...

Овие 4 хороскопски знаци се убедливо најдобри љубовници!

Овие 4 хороскопски знаци се убедливо најдобри љубовници! Доминираат четирите...

Сподели

Кој сака до крајот на животот? Овие 3 хороскопски знаци секогаш имаат сериозни намери.

Срцето тешко го даваат, но кога го даваат, тоа е до крајот на животот.

Овие знаци ја имаат таа личност која им го одбележала целиот љубовен живот.

Риба

Најсензуалниот и емотивниот знак на хороскопот. Тие даваат срце, душа и тело еднаш во животот. Тоа се океани на емоции, љубов, бакнежи, допири. Кога врската е прекината, Рибите остануваат во својот свет на имагинација долго време, тие сè уште се со тој партнер во нивниот имагинарен свет. Тие сè уште го чувствуваат секој допир, бакнеж …

Рак

Љубовта, домот, партнерот и децата се синоним за Рак. Секоја година се надоврзуваат на својот оклоп и секогаш се трудат да бидат што е можно посилни и цврсти. Кога ќе се случи љубов, тогаш тој оклоп е скршен. Тогаш тие стануваат суштина на љубовта. Не постои Рак кој не би направил се за својата љубов! За нив љубовта е подеднакво дом, деца и партнер. Раковите се согласуваат само со ова „свето тројство“. Едното не може без другото. Кога врската ќе прекине, долго време им е потребно да ја заборават, да се повлечат во својот ров и да страдаат.

Јарец

На прв поглед, ледената кралица! Меѓутоа, кога ќе се стопи ледениот штит на таа кралица, таа всушност ја покажува својата вистинска душа и љубов. Од сите три знаци, Јарците се најемотивни! Тоа се луѓе кои тешко ја пуштаат љубовта во својот живот, а кога ќе ја пуштат нема да се покајат. Даваат се како на послужавник.Тогаш исчезнува прагматичниот и сурово ладениот Јарец. Нивната емотивна страна е толку силна, а од друга толку слаба, кревка и нежна што кога ќе пукне големата љубов, некои Јарци остануваат сами до крајот на животот!

error: Content is protected !!