ОБИЧНИ ЛУЃЕ:

Шампионот Емил Цветанов – ни ја најавува наjголемата XCO MTB UCI 1 велосипедска трка во Македонија

Низ годините во Куманово преку основоположникот на велосипедизмот Емил...

Контакт Информации

    НАШАТА КАНЦЕЛАРИЈА

    Локација: Т. Ц. СУМА Куманово

    +38978266830

    error: Content is protected !!