На кого месецот октомври ќе му донесе среќа?

Слични

Со што шармираат хороскопските знаци?

Со што шармираат хороскопските знаци? Некои припадници на Зодијакот имаат...

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на празниците

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на...

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот. Секој хороскопски знак...

Сподели

На кого месецот октомври ќе му донесе среќа?

На кого октомври му носи среќа и успех и кој треба да се подготви за вртоглави промени?

Стрелец

Следуваат промени на подобро. Во изминатиот период како да застана времето. Сè што пробавте ве врати три чекори назад. Сега, во октомври, во вашиот живот влегува свеж и здрав воздух, односно енергија. И на работа се очекуваат позитивни промени. Но, акцентот е ставен повеќе на Вас како личност бидејќи веќе нема да имате тежина и ќе дишете со полни гради.

Риба

Користете го октомври за да му се покажете на светот како сосем нова личност. Сега имате ентузијазам и Ви се случуваат позитивни нешта, па време е да се подготвите за нови промени што ќе го однесат Вашиот живот во сосем нова насока. Планетата на среќата, Јупитер, ќе влезе во Вашиот знак на крајот на годината и потоа ќе ги следи вашите 5 минути.

Овен

Циклусот на непријатност што го имавте на работа е прикрај. Сега постојат конкретни настани што го менуваат патот на Вашата кариера.

Слободниот Овен е личност која го менува својот живот од дното нагоре. За првпат нема да мора да „работите“ бидејќи темпераментот на оваа личност ќе биде двојно посилен од Вашиот и замислете: „ќе Ви снема текст“.

Бик

За Вас ретроградниот Меркур носи конфузија во деловниот живот, а тоа ќе се одрази и на љубовта. Деловниот однос меѓу Вас и Вашите претпоставени, како и вашите колеги, е на чекор до прекинување. Никој веќе никого не разбира. Размислувате за промена на работното место и добивте нова понуда. Советот е да почекате до крајот на месецот и потоа да донесете одлука. Нервозата од работа се пренесува на љубовниот живот и партнерот го чувствува тоа. Реагирајте и разговарајте смирено.

Близнаци

Вие сте деца за комуникација. Мекур Ви носи целосна конфузија во мозокот, зборовите и мислите. Сега не е вистинскиот момент за донесување одлуки, во никој случај. Вие навистина не сте рационални или способни за тоа. Ако можете, обидете се да ги ставите сите мисли на хартија (значи без директна комуникација), а потоа, на крајот од месецот, повторно прочитајте ги и дејствувајте.

error: Content is protected !!