Надеж, храброст, љубов или емпатија: Изберете знак од сликата и откријте каква енергија зрачите

Слични

6 совети како да станете утрински тип (дури и во зима)

6 совети како да станете утрински тип (дури и...

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова година

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова...

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе?

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе? Како...

5 причини за емоционални испади

5 причини за емоционални испади. Повеќето луѓе, вклучувајќи ја и...

Сподели

Изберете карактер од сликата и откријте кои се вашите „вибрации“, односно со каква енергија зрачите.

Без разлика дали сте свесни за тоа или не, секој зрачи со одредена енергија, и овој тест за личност може да го „опише“ вашиот.

Честопати зборуваме за луѓе кои се расположени за „зрачење“ или „сјај“, а нашите најблиски често ги опишуваме со зборовите „има пријатна енергија“.

Со овој текст можете да откриете какви „вибрации“ ширите.

Изберете една слика на Јин Јанг и откријте како другите ве гледаат.

Прва слика: Надеж, среќа и хумор

Вие сте извор на светлина во овој мрачен свет. На светот му требаат позитивни луѓе како тебе.

Другите секогаш можат да сметаат на вашата помош и вие никогаш не би ги изневериле пријателите.

Вие сте извонредна индивидуа и тоа е очигледно за секој што ве познава.

Втора слика: Храброст, љубезност и мир

На луѓето им ја покажувате нивната внатрешна сила кога им е најпотребна. Во секоја ситуација имате самодоверба и бидете смирени, без оглед колку се стресни околностите.

Ретко бегате од предизвици, а пријателите и најблиските ве ценат и секогаш ви го чуваат грбот.

Конфликтите обично се решаваат со суптилен шарм.

Трета слика: Љубов, нежност и радост

Каде и да одите, носите љубов со вас, а луѓето тоа го забележуваат.

Вашата нежна насмевка е како сончев зрак – дури и за оние кои не ве познаваат.

Сосема странци се исто толку благодарни за вашите позитивни вибрации како и вашите најблиски пријатели.

Четврта слика: Софистицираност, убавина и емпатија

Можете да видите убавина во сè, дури и кога другите не можат. Вие покажувате сочувство и емпатија кон секого и затоа пријателите страшно ве почитуваат.

Вечноста можете да ја поминете под ѕвездите, загледана во полна месечина, во целосна хармонија со универзумот.

Луѓето гравитираат кон вас затоа што сте тивок набудувач и обично имате одличен совет за секого.

error: Content is protected !!