Направете нов освежувач од само една состојка што веројатно секогаш ја имате дома! (ВИДЕО)

Слични

6 совети како да станете утрински тип (дури и во зима)

6 совети како да станете утрински тип (дури и...

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова година

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова...

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе?

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе? Како...

5 причини за емоционални испади

5 причини за емоционални испади. Повеќето луѓе, вклучувајќи ја и...

Сподели

Направете нов освежувач од само една состојка што веројатно секогаш ја имате дома!

Не фрлајте го садот во кој стоеше вашата омилената миризлива свеќа или есенцијалното масло, туку искористете го на вистински начин.

Земете го омилениот омекнувач и наполнете стаклено шише во кое порано ви стоело содржеше масло и наполнете го до половина.

Потоа додадете вода за да го омекне силниот мирис на омекнувачот. Вратете ги дрвените стапчиња и уживајте!

Погледнете го видеото:

@nic0075Keep your empty diffusers #homehack #hinch #home #hometip #hometipoftheday #housewife #babypink #ohbaby #fypps

♬ …baby one more time – The Marías

error: Content is protected !!