Оваа се најпријатните летни материјали: Внимателно изберете ја облеката

Слични

Ослободете се од брчките преку природен пат

Ослободете се од брчките преку природен пат. Брчките се голем...

Сподели

Оваа се најпријатните летни материјали: Внимателно изберете ја облеката.

Материјалите треба внимателно да се изберат при високи летни температури.

Нема да можеме да избегнеме високи температури и силно сонце во наредниот период, но можеме да си го олесниме носењето природни, лесни материјали.

Дури и во текот на летото, облеката мора да биде пријатна и што е можно попријатна, бидејќи температурите над 35 степени предизвикуваат непријатност во секој поглед.

Затоа предлагаме опциите во однос на материјалите да бидат секогаш природни ткаенини.

Материјали за годината

Лен

Материјал за лето! Апсорбира и ослободува вода брзо, а потта се намалува во ленените маици, бидејќи овој материјал собира дури една четвртина од влагата од телото.

Памук

Овој материјал е достапен и најчест од кој е направена гардеробата. Тој е мек, пријатен и сигурно ќе се чувствувате пријатно во него цел ден.

Свила

Рафиниран е и наменет за повеќе луксузни парчиња. Панталоните или фустаните изработени од свила се лесни и оставаат впечаток дека е „полесно да се дише“ во нив.

error: Content is protected !!