Мажите секогаш ги избегнуваат овие три типа жени

Слични

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво сексуално

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво...

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година. Ви...

Терапија за парови – дали ви е потребна?

Терапија за парови - дали ви е потребна? Терапијата за...

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски. Тоа...

Сподели

Мажите секогаш ги избегнуваат овие три типа жени

Ако барате партнер, размислете добро за вашите карактеристики.

Не се само жените оние кои ги избираат своите партнери и ги бараат нивните мани. И мажите имаат свои барања и точно знаат што не сакаат од својата партнерка.

Овие се трите типа жени кои мажите секогаш ги избегнуваат.

Шефица

Овие жени се исклучително тешки за мажите. Тие нив ги доживуваат како шефот да им е напишан во нивната ДНК. Отпрвин тоа ќе изгледа слатко, но кога мажот ќе почне да се чувствува како ученик на кој наставникот му кажува што треба да направи, брзо ќе побегне.

Озборувачка

Оваа жена е како жолта штампа во очите на мажите. Сака да озборува и да зборува за други луѓе. Отпрвин ќе изгледа забавно со нејзините анегдоти, но на крајот мажите почнуваат да се прашуваат за што зборува таа зад нивниот грб.

Спасителка

Оваа жена демне насекаде. Таа е жена од која секој маж сака да избега по секоја цена. Се разбира, на некои мажи им се допаѓа ваквиот тип жени поради сопствената несигурност.

Таа тврди дека го сака таков каков што е, но малку по малку се обидува да го промени и да го спаси од себе. Прво тоа го прави со неговиот стил, а потоа и со неговиот музички вкус. Се труди да го спаси од тој мизерен избор бидејќи најмногу знае што е добро за него. Кога истото се однесува и на пријателите и на неговото хоби, тој обично бега.

error: Content is protected !!