Практични совети кои помагаат за чување на женски торби

Слични

6 совети како да станете утрински тип (дури и во зима)

6 совети како да станете утрински тип (дури и...

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова година

Три вештини кои треба да ги совладате пред Нова...

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе?

Како да се заштитите од навредите на другите луѓе? Како...

5 причини за емоционални испади

5 причини за емоционални испади. Повеќето луѓе, вклучувајќи ја и...

Сподели

Практични совети кои помагаат за чување на женски торби.

Секоја модерна дама има мала армија торби, чанти и паричници.

На сите нив, исто како и на вашите омилени чевли, им треба хармоничен простор за складирање. Во повеќето случаи, нема доволно простор или практично решение за складирање на овие додатоци во плакарите што ги имаме. Сепак, со малку креативност, сите можат да бидат добро организирани, а на располагање ви стојат многу интересни локации во форма на дополнителни прегради во плакарот, куки за закачување на внатрешноста на вратата итн. Во следните редови ви откриваме практични совети за чување на вашите скапоцени торби.

Полици и витрини

Доколку имате доволно простор, ви препорачуваме да ги прикажувате своите најдобри примероци на полиците на отворен плакар или во стаклена кутија. Можете да направите посебен оддел за секоја вреќа користејќи стакло, што ќе придонесе за извонреден впечаток. Овие полици или ормани би било пожелно да го најдат своето место во вашата спална соба. Заедно со торбите, можете да ги прикажете и чевлите.

Организатори и држачи

Различни организатори на чанти се многу практична идеја за складирање на мали чанти и паричници. Доколку сакате, можете да побарате организатори од мрежа или жици за датотеки и хартии или сами да направите нешто слично од картон, што ќе се користи за чување на вашите торби. Варијантите на ткаенина наменети за внатрешниот дел од плакарот се многу привлечна идеја што ќе ги задржи сите ваши торби на едно место. Вертикалните рачки на вратите се оние што ви даваат многу простор за торби, без да направите неред во просторот.

Куки и офингери

Куките се безвременска идеја за сите видови чанти кои имаат рачки. Тие се многу благодарни затоа што можете да ги поставите каде и да најдете место во вашето опкружување – во плакарот, на задниот дел од вратата од спалната соба. Понудите се исто така добра идеја за обесување вреќи, притоа задржувајќи ги многу добро организирани.

error: Content is protected !!