Ексклузивно Новиот Samsung Galaxy S21(Необјавени Фотографии)

Слични

Како и колку често треба да ги чистите вашите слушалки?

Како и колку често треба да ги чистите вашите...

Најкорисните апликации што може да ги употребуваме

Најкорисните апликации што може да ги употребуваме. Добро, време е...

Редок Мерцедес што докажува дека АМГ отсекогаш бил пред своето време

Редок Мерцедес што докажува дека АМГ отсекогаш бил пред...

Онлине купување: Предностите и недостатоците

Пред да се случи пандемијата многу луѓе беа скептици...

Сподели

Новиот Samsung Galaxy S21 изгледа дека ќе биде достапен во виолетова, розова и бела боја, како и во потрадиционалната сива и црна , ова се првите слики кои се најдоа на интернет пред официјалната презентација на новиот телефон.

Типстер Еван Блас и германската технолошка публикација Винфјучр имаат  необјавените фотографии од новите уреди и неговите можни нови бои.

Покрај Galaxy S21, Galaxy S21 Plus може да биде достапен во сребрена, црна и виолетова боја, а Galaxy S20 Ultra во црна и сребрена боја. Samsung не одговори на барањето за коментар.

error: Content is protected !!