Сексот и градот доаѓа во декември! Погледнете ја најавата

Слични

Најубавите цитати на влијателни жени низ историјата

Најубавите цитати на влијателни жени низ историјата. Сетете се на...

Автопортретот на Фрида Кало е продаден за 35 милиони долари

Автопортретот на Фрида Кало е продаден за 35 милиони...

Што се случи со Мртвото Море?

Што се случи со Мртвото Море? Мртвото Море, спектакуларно солено...

Четири неверојатни теории за Хитлер во кои веруваат милион луѓе

Четири неверојатни теории за Хитлер во кои веруваат милион...

Сподели

Сексот и градот доаѓа во декември! Погледнете ја најавата

HBO Max објави краток трејлер кој открива дека продолжението на серијата Сексот и градот наречено And Just Like That…, ќе има премиера во декември.

Сара Џесика Паркер, Синтија Никсон и Кристин Дејвис се враќаат како Кери, Миранда и Шарлот!

Серијата ги следи Кери, Миранда и Шарлот додека се движат од комплицираната реалност на животот и пријателството во 1930-тите до уште покомплицираната реалност на животот и пријателството во 1950-тите.

error: Content is protected !!