Што би направил Супермен за Македонија ако победи на Евровизија?

Слични

Шампионот Емил Цветанов – ни ја најавува наjголемата XCO MTB UCI 1 велосипедска трка во Македонија

Низ годините во Куманово преку основоположникот на велосипедизмот Емил...

Сподели

FLIP: Кој поубаво пее: Виктор, Роки или Супермен?
В.А.: Роки дава најмногу душа во пеењето! Виктор понекогаш квари просек со рапувањето, а Супермен можи шо сака да прај, оти е Супермен! 😂

FLIP: Дали песнава СУПЕРМЕН е македонска варијанта на Гангнам Стајл или како и да се вика песната точно 😂?
В.А.: Енергијата на двете песни е иста, двете тераат на играње, стилски “доаѓаат” од исто место, затоа и така делува, ама се далеку од исти музички и структурно!
Иначе Супермен ќе добие македонска варијанта, шо ќе биди уште поинтересна, ама за то Роки ќе ви раскажи подоцна.

FLIP: Би го заменил ли костумот на Кларк со оној на Супермен на големата Евровизиска сцена?
В.А.: Па не сакам премногу да откривам што би било кога би бил одбран, ама да! Тоа мораме да го изведиме ако стигнам до сцената во Торино! 😁

FLIP: Што би направил Супермен за Македонија ако победи на Евровизија?
В.А.: Би ја донел Европа тука кај нас! 😁

FLIP: Ќе поменеме ли во финаланата вечер со СУПЕРМЕН?
FLIP: Со енергијата на таа песна и настапот што го имаме смислено – Сигурно! Освен ако не се сопне Бетмен! 😂

FLIP: Очекуваше лу волкава поддршка?
В.А.: Искрено не! Ептен бев позитивно изненаден од одзивот и ден денес не можам да престигнам да вратам на сите пораки. Особено ме радува шо и мојот град се крена на нозе, што е реткост! Благодарности до сите! Сите сте Супермен!

FLIP: Ти верува ли таа повеќе одкако стана нејзин Супермен?
В.А.: За неа отсекогаш сум бил Супермен! Дури и кога бев Роки!

FLIP: Што да направиме за да сме сигурни дека Супермен ќе не претставува на Евросонг?
В.А.: Па се што можи да се направи е да се гласа! Конкуренцијата е силна, има одлични песни и изведувачи, така што, ќе биде тоа интересен фото финиш.

Да го поддржиме Виктор и да гласаме на линков

А како бонус уште еднаш “СУПЕРМЕН”

error: Content is protected !!