Што прво забележуваат мажите кај жената?

Слични

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво сексуално

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво...

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година. Ви...

Терапија за парови – дали ви е потребна?

Терапија за парови - дали ви е потребна? Терапијата за...

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски. Тоа...

Сподели

Што прво забележуваат мажите кај жената?

Дали знаете што прво забележуваат мажите кај жената кога ќе ја запознаат?

Тие посветуваат посебно внимание на неколку работи и може да зависи од тоа дали комуникацијата меѓу нив ќе продолжи.

Една од важните работи е начинот на зборување. Експертите велат дека постојат три вида гласови: висок, длабок и таканаречен „бебе“, кога поубавиот пол се обидува да остави добар впечаток кај маж со сладок и допадлив разговор. Понекогаш „работи“, но не секогаш.

Прво забележете ги гласот и насмевката

Исто така, она на што апсолутно сите паѓаат е убава насмевка, но и посилниот пол внимава на начинот на кој жената им се насмевнува. Не е исто дали љубезно се насмевнала или енигматично го погледнала. Но, најмногу му се допаѓа кога ќе се насмевне од срце, затоа што тоа значи дека кажал нешто што предизвикало таква реакција од неа. Смислата за хумор е многу важна. Ако девојката што ја запознавте не реагираше на вашите шеги, таа веројатно нема да биде заинтересирана да воспостави поблизок контакт со вас.

error: Content is protected !!