Tag: Дете

Улогата на родителите во насочувањето на детето кон спортот

Улогата на родителите во насочувањето на детето кон спортот. Некои...

7 карактеристики кои детето ги наследува само од татко : Гените се чудо!

7 карактеристики кои детето ги наследува само од татко...

Децата се воспитуваат со добрина, трпеливост и личен пример

Децата се воспитуваат со добрина, трпеливост и личен пример. Почнувам...

Популарно

Најскапата чанта на светот е купена за неверојатни 380.000 долари!

Чанта која е поскапа од куќа и автомобил Жените лудуваа...

Болест на 21 век: Премногу слободно време создава проблеми

Болест на 21 век: Премногу слободно време создава проблеми. Современото...

Како вашиот организам реагира кога конзумирате цимет?

Како вашиот организам реагира кога конзумирате цимет? Циметот има пријатен...

Пире од спанаќ

Пире од спанаќ. За да го подготвите овој рецепт потребно...
error: Content is protected !!