Tag: недостаток

Препознајте според симптомите кој витамин ви недостасува

Препознајте според симптомите кој витамин ви недостасува. Според одредени симптоми,...

Главните индикатори дека вашето тело има недостаток на витамини

Главните индикатори дека вашето тело има недостаток на витамини. Постојат...

Дали ви недостасува витамин Ф? Оваа се првите знаци кои го отркиваат недостатокот!

Витаминот Ф е важен за метаболизмот и спречува зголемување...

АЛАРМ дека нивото на витамин Д во вашето тело е премногу ниско

Витаминот Д го произведуваат клетките на кожата кога се...

Популарно

Сочна торта со круша, неодолива за празниците (РЕЦЕПТ)

Сочна торта со круша, неодолива за празниците (РЕЦЕПТ). Правете торти...

5 совети на готвачи со Мишелин ѕвезда за новогодишната вечера

5 совети на готвачи со Мишелин ѕвезда за новогодишната...

Откријте ги природните масла кои најдобро делуваат на нашата коса

Откријте ги природните масла кои најдобро делуваат на нашата...

Како може да знаете дека навистина е крај меѓу вас и дека треба да раскинете?

Како може да знаете дека навистина е крај меѓу...

6 совети како да станете утрински тип (дури и во зима)

6 совети како да станете утрински тип (дури и...
error: Content is protected !!