Tag: обичаи

Место во кое владеат жени: Минангбау во Индонезија, најголемиот матријархат во светот

Место во кое владеат жени: Минангбау во Индонезија, најголемиот...

Денеска е Спасовден – Најсреќниот ден во годината!

Денеска е Спасовден - Најсреќниот ден во годината! Денеска, 10...

Најважните обичаи и верувања за Велигден!

Најважните обичаи и верувања за Велигден! Во некои делови на...

Зошто Јапонците седат на подот за време на оброците?

Зошто Јапонците седат на подот за време на оброците? Додека...

Популарно

Болест на 21 век: Премногу слободно време создава проблеми

Болест на 21 век: Премногу слободно време создава проблеми. Современото...

Како вашиот организам реагира кога конзумирате цимет?

Како вашиот организам реагира кога конзумирате цимет? Циметот има пријатен...

Пире од спанаќ

Пире од спанаќ. За да го подготвите овој рецепт потребно...

Дадете му на организмот природна замена за шеќер

Дадете му на организмот природна замена за шеќер. Од досегашната...

Три ГРЕШКИ што ги правиме кога станува збор за ПОЈАДОК

Три ГРЕШКИ што ги правиме кога станува збор за...
error: Content is protected !!