Зошто е важен афрофутуризмот?

Зошто е важен афрофутуризмот? Афрофутуризмот претставува уметничка форма, пракса и...

Најверните хороскопски знаци: Изневерувањето за нив е незамисливо

Бидејќи секој знак на Зодијакот има свои предности и...

За Нас

F L I P ‘ е Lifestyle магазин кој ги следи светски трендови во музиката, модата, филмот, технологијата и архитектура.

error: Content is protected !!