Вака Изгледа НАЈСКАПИОТ КАРМИН НА СВЕТОТ!

Слични

Оваа се најпријатните летни материјали: Внимателно изберете ја облеката

Оваа се најпријатните летни материјали: Внимателно изберете ја облеката. Материјалите...

Вечерни ритуали за здрава и сјајна кожа на лицето

Вечерни ритуали за здрава и сјајна кожа на лицето. Овие...

Сакате совршен тен? Оваа храна го одржува неговиот сјај

Сакате совршен тен? Оваа храна го одржува неговиот сјај. Доколку...

ЛИМОН: Главниот сојузник на женската убавина

ЛИМОН: Главниот сојузник на женската убавина. Лимонот е една од...

Сподели

Жените ги обожаваат кармин и тоа не е никаква тајна. Ретко кога ќе избегнат купување иако веќе ја имаат таа нијанса.

Цените на овој производ за убавина варираат, па можете да ги купите во опсег од неколку стотици денари, до неколку стотици евра.

Тоа е колку изнесува цената на карминот што доаѓа од светски позната куќа. Освен еден кармин, кој чини 14 милиони милиони долари.

Најскапиот кармин на светот доаѓа од куќата Х. Couture Beauty Diamond Lipstickи не е нешто што е најновото на пазарот.

Поради својата цена, тој не е достапен за секого, но веруваме дека ќе можете да преживеете без него во вашата колекција.

Доаѓа во пакет со луксузна маскара, а интересно е што на купувачите на овие производи им се гарантира доживотна достава.

Погледнете како изгледа:

error: Content is protected !!