Вака се однесува маж кој не ја сака својата жена!

Слични

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво сексуално

4 можни причини зошто вашиот сопруг ве допира исклучиво...

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година

5 трендови за состаноци кои доаѓаат во 2022 година. Ви...

Терапија за парови – дали ви е потребна?

Терапија за парови - дали ви е потребна? Терапијата за...

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски

Топ 5 пребарувања на Google за секс и врски. Тоа...

Сподели

Вака се однесува маж кој не ја сака својата жена!

Тој не ве сака ако: не те гушка спонтано, не зборува со тебе за ситници, не ти се јавува да види како си среде работниот ден…

Не ве сака ако: не можете да сметате на неговата помош. Кога треба да се грижите за него како да е петгодишно дете, а не четириесет и петгодишен маж.

Тој не ве сака: кога ве исмејува. Кога не ве забележува вас, вашиот труд и работа. Кога ќе ви каже дека јадете многу или дека не може да ја јаде вашата храна бидејќи не е она што го навикнал.

Не ве сака: кога постојано се меша во она ште го правите, ги поништува своите одлуки како и вашите, кога ви вели дека зборувате глупости, дека не мислите со глава…

Не ве сака кога ви вели: вие сте виновни. Не ве сака кога не одобрува ништо што правите или кажувате.

Ако вашиот сопруг не ве сака, со текот на времето можете да станете грди, скршени, плашливи, несмасни – затоа што тоа на жената и недостасува љубов.

error: Content is protected !!