Во овој хороскопски знак се раѓаат најжестоките љубовници

Слични

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на празниците

Овие хороскопски знаци ги чека љубовта за време на...

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот

Овие се ментално најсилните знаци во Зодијакот. Секој хороскопски знак...

Овие 4 хороскопски знаци се убедливо најдобри љубовници!

Овие 4 хороскопски знаци се убедливо најдобри љубовници! Доминираат четирите...

Сподели

Во овој хороскопски знак се раѓаат најжестоките љубовници

Хороскопските знаци имаат многу различен сензибилитет и карактер, па тоа се рефлектира и во креветот.

Додека некои шкорпии сакаат нежни допири и се самобендисани, други се многу отворени и им ставаат јасно до знаење на своите партнери што сакаат од нив, но тие се и таму за да ја задоволат другата страна.

Според основните карактеристики, шкорпијата е хороскопскиот знак кој е најдобар во кревет.

Огнената и развратна шкорпија има најсилно либидо во целиот Зодијак. Тешко е да се игнорира сексуалниот магнетизам на шкорпиите. Во кревет се покажуваат како совршени љубовници. Сакаат да се задоволуваат и себеси и својот партнер, но честопати сексот е сè што им треба од партнерот, па по сексот, кога шкорпијата ќе се олади, партнерите можат да се чувствуваат искористени.

Знакот на шкорпија во астрологијата, со текот на времето, стана синоним за добар секс. Скорпиите сакаат да дизајнираат специјални кореографии. Со нив, едноставно сè мора да биде над просекот. Не е тешко да се откријат нивните ерогени зони бидејќи тие се наоѓаат, речиси, низ целото тело.

error: Content is protected !!