ОБИЧНИ ЛУЃЕ:

Шампионот Емил Цветанов – ни ја најавува наjголемата XCO MTB UCI 1 велосипедска трка во Македонија

Низ годините во Куманово преку основоположникот на велосипедизмот Емил...

За нас

ФЛИП (F L I P ʼ) e магазин за животниот сил (lifestyle magazine), кој ги следи светските трендови во музиката, модата, филмот, технологијата и архитектурата. Нашиот тим од ентузијасти, секој со своја пасија во одредена сфера, секојдневно, на креативен начин, се грижи да имате нови актуелни содржини од информативен и од забавен карактер, кои ќе ве замислат, заинтригираат, ќе ви понудат интересно решение или ќе ви дадат инспирација за вашите секојдневни навики и потреби.

Ксенија П.

новинар

Сакам да патувам и да запознавам нови култури. Хоби ми е да пишувам од сè по нешто за да има за секого сè и сешто.

Андреа Лазова

новинар и видеомонтажер

Фитнесот ми е опсесија. Сакам да пливам и да пешачам со часови. Вегетаријанка сум и сакам да готвам убави јадења.

T.S

новинар и фотограф

Зајдисонцето ме прави среќна. Сликам, пишувам, цртам и фотографирам. Хоби ми е велосипедизмот.

Тања Каранфиловска

новинар и уредник

Имам пасија кон пишувањето. Сликањето ми е хоби, а музиката – дел од секојдневниот живот. Сакам да спортувам. Фитнесот и зумбата ми се опсесија.

Бојан Стефановски

новинар

Хоби ми е планинарењето. Сакам да пишувам и да читам книги. Во слободното време шетам со моето кученце.

error: Content is protected !!